fbpx

video | Purtarea măștii de protecție – motiv de ceartă? Momentul în care o pasageră se ia la harță cu taxatoarea și polițiștii

Purtarea măștii de protecție, pe timp de pandemie, în transportul public a devenit motiv de ceartă într-un troleibuz din Chișinău. O pasageră s-a luat la harță cu taxatoarea și polițiștii după ce ar fi refuzat să se protejeze.

Totul s-a întâmplat într-un vehicul de pe ruta nr. 4, când o femeie nu ar fi fost de acord să se echipeze cu mască. Mai apoi, troleibuzul a staționat și a intervenit un carabinier. Drept urmare, acesta a solicitat ajutorul a doi polițiști.

Imagini de la fața locului au fost surprinse de un martor. În video observăm cum pasagera încearcă să explice că i-ar fi încălcate anumite drepturi, taxatoarea și oamenii legii insistă ca ea să se protejeze, iar pasagerii părăsesc vehiculul. Într-un final, femeia a ieșit din troleibuz, fiind însoțită de polițiști.

ZUGO amintește că, actualmente, în Moldova este obligatorie purtarea măștii în transportul public, spațiile publice închise, cât și în cele deschide – unde nu este posibilă respectarea distanței sociale.

Video: NOI.md

Articole asemănătoare

Back to top button