fbpx

video | Pumni și îmbrânceli în centrul capitalei. Șoferul unui Maserati a atacat un polițist care l-a oprit pentru verificări

Un clipuleț în care un șofer atacă un polițist a devenit viral pe rețele. Incidentul s-ar fi produs în această seară pe o stradă din capitală. Șoferul ar fi sărit la bătaie la un agent de patrulare care l-ar fi somat să oprească.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul ar fi început după ce agentul de patrulare, care era implicat în acțiunile de fluidizare a traficului rutier, i-a făcut semn pe care bandă să se deplaseze. Însă, șoferul nu ar fi fost de acord cu agentul de patrulare și nu s-a consemnat indicațiilor polițistului.

Ulterior, polițistul l-a somat pe șofer să tragă pe dreapta, fapt care l-ar fi deranjat pe șoferul de la volanul Maserati-ului, care, după ce a tras pe dreapta, ar fi ieșit să își facă dreptate „unul la unul” cu omul legii. Acesta l-ar fi atacat pe polițist, îmbrâncindu-l și sărind la bătaie.

La scurt timo, colegii polițistului, i-au sărit în ajutor, aceștia au aplicat gaze lacrimogene și l-au încătușat pe șofer, după care, acesta a fost escortat la sector, unde urmează să se aleagă cu o amendă în mărime de 3000 de lei.

Solicitat telefonic, Alexei Grosu, șef-adjunct al INSP, a declarat că omul legii era implicat în acțiunile de fluidizare a traficului rutier de pe viaduct, iar șoferul nu a vrut să se supună indicațiilor polițistului.


Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button