fbpx

video | PSRM este gata să se așeze la masa de discuții cu blocul ACUM: „Împreună am organizat și proteste împotriva guvernării”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a susținut astăzi un briefing de presă în care a anunțat că este gata să discute cu blocul ACUM despre crearea unei eventuale majorități parlamentare. Reprezentanții PAS și PPDA sunt așteptați mâine, ora 15:00, la sediul PSRM. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, potrivit socialiștilor, viitoarea majoritate parlamentară ar trebui să fie formată în jurul formațiunii PSRM. În cadrul negocierilor cu cei de la ACUM, socialiștii își propun să abordeze teme ca: politica externă echilibrată, dezvoltarea economică a țării, respectarea dreptului fiecărui cetățean, indiferent de naționalitate, dar și garantarea statalității Republicii Moldova.

Ion Ceban a precizat că discuțiile cu blocul ACUM sunt preliminare, pentru a stabili care sunt planurile de viitor ale partidelor și ce urmează să facă. Despre negocierile cu celelalte partide, PDM și PP ȘOR, socialiștii nu au menționat nimic.

Articole asemănătoare

Back to top button