fbpx

video | Protest la IGP: Șoferii cer investigarea accidentului în care a fost implicată o mașină de poliție, iar un motociclist a murit

Zeci de motocicliști scandează în acest moment în fața Inspectoratului General de Poliție, fiind nemulțumiți de finalitatea cazului în care o mașină de poliție și cu două motociclete s-au accidentat dur pe traseul M3 Chișinău – Giurgiulești, iar unul dintre cei doi tineri a murit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Protestatarii au anunțat de mai devreme, pe rețelele de socializare, că vor organiza o manifestație în acest sens. Așadar, cei prezenți cer ca accidentul să fie investigat transparent și corect.

Amintim că o mașină de marca Dacia Duster a Inspectoratului General de Poliție a fost implicată într-un accident grav la Comrat, cu implicarea a încă două motociclete. Tragedia s-a soldat cu moartea unuia dintre motocicliști, alt tânăr fiind transportat la spital.

„Persoanele care sunt vinovate vor fi pedepsite, dosarul penal, în care sunt implicați și angajații Poliției, e în gestiunea procurorilor. Din partea Ministerului de Interne vă asigurăm că va fi transparență totală”, a spus șeful interimar al IGP, Gheorghe Balan.

 

Articole asemănătoare

Back to top button