fbpx

video | Probele pentru COVID-19, prelevate peste geam la Cricova. Momentul în care unei paciente i se face testul

Probele pentru COVID-19 sunt prelevate peste geam la Cricova. Primăria localității a publicat imagini în care se vede momentul în care unei femei îi sunt prelevate probele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Administrația publică locală afirmă că a Servicii medicale ca la Cricova problema a fost ridicată de mai multe ori în cadrul ședințelor Consiliului orășenesc. În același timp, șeful Centrului de Sănătate ar conduce instituția de la distanță.

„Medicii de familie sunt nevoiți să activeze în condiții neadecvate situației. Regretabil, că la acelea propuneri parvenite din partea Primăriei orașului Cricova de a fi luate măsurile de rigoare, o parte dintre consilierii din Cricova, care sunt chemați să rezolve inclusiv problemele de ocrotire a sănătății, s-au orientat prompt după principiul tolerării de mai departe a situației, cât și „ce calități nu ar avea șeful, dar să fie de-al nostru”. De parcă cetățenii trebuie împărțiți în ai voștri și ai noștri”, se arată în mesajul publicat de Primărie.

Problema a fost discutată și în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău. Administrația capitalei anunță că este gata să se implice pentru a ajuta doctorii din Cricova în procesul de prelevare a testelor, iar Tatiana Bucearschi, șefa Direcției sănătate, a comunicat că autoritățile, inclusiv ANSP, s-au autosesizat și vor interveni astăzi la Centrul de Sănătate din localitatea cu pricină.

 

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button