fbpx

video | Prima bolnavă de COVID-19 din Moldova acuză președintele și premierul de minciuni: „Am fost nevoită să îmi iau bilet și să vin acasă”

Prima pacientă din Moldova care a fost diagnosticată cu virusul COVID-19 acuză premierul și președintele de minciuni. Aceasta spune că nu a fugit de la spitalul din Italia și că a fost nevoită să se întoarcă în Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV ea a relatat, prin telefon, că persoanele la care lucra au cazat-o pentru două zile într-un hotel, iar apoi aceasta a rămas pe drumuri. Pacienta a mai declarat că medicii italieni au diagnosticat-o cu pneumonie, nu cu virusul COVID-19. Ea a mai precizat că nu are două cetățenii și că lucrurile care s-au spus despre ea la televiziune, de către oficiali, nu sunt adevărate.

Femeia relatează că acum se simte mai bine, dar mai are unele dureri. Actualmente, ea se află la evidența medicului de familie și spune că le este recunoscătoare doctorilor de la Spitalul Clinic Republican pentru ajutorul pe care i l-au acordat.

Precizăm că, pacienta a fost preluată de la Aeroport pe 7 martie. Ulterior, aceasta s-a aflat o perioadă îndelungată în spital și a fost criticată în spațiul public pentru că a venit acasă având coronavirus.

Articole asemănătoare

Back to top button