fbpx

video | Premiile Zmeura de Aur 2019 și-au găsit stăpânii: Donald Trump, Melissa McCarthy și filmul „Holmes & Watson”, printre câștigători

Nu s-au dovedit a fi la fel de buni pentru a se regăsi în lista nominalizărilor Oscar, dar, totuși, s-au ales cu cel puțin un trofeu. Vorbim despre filmele, actorii și actrițele premiate la Gala Zmeura de Aur din acest an. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proiecția care s-a învrednicit de cele mai multe distincții, patru la număr, a fost lungmetrajul „Holmes & Watson”. Acesta a primit trofeul pentru cel mai prost film, cel mai prost regizor, Etan Cohen, cel mai prost rol secundar masculin, John C. Reilly, şi cea mai proastă continuare.

De cealaltă parte, premierea lui Donald Trump a stârnit și mai mult interes în întreaga lume. Acesta a fost nominalizat anul acesta în categoria „cel mai prost rol principal masculin”, pentru imaginile de arhivă din documentarele semnate de Dinesh D’Souza – „Death of a Nation” şi Michael Moore – „Fahrenheit 11/9”, dar şi pentru cel mai nefericit cuplu pe marele ecran, în aceleaşi două producţii. Preşedintele american a câştigat ambele trofee.

Melissa McCarthy a primit, la fel, două premii, unul dintre acestea pentru cel mai prost rol principal feminin, pentru interpretările din „The Happytime Murders” şi „Life of the Party”. Însă actriţa a fost nominalizată şi la trofeele Oscar de anul acesta, pentru rolul din „Can You Ever Forgive Me?”, potrivit presei străine.

Lungmetrajul „Fifty Shades Freed” s-a numărat şi el printre câştigătorii galei de anul acesta, primind Zmeura de Aur pentru cel mai prost scenariu, semnat de Niall Leonard, pe baza romanului lui E. L. James.

Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt votaţi online de cei aproximativ 1000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, din 24 de state, care pot achiziţiona un statut de membru pentru suma de 40 de dolari.

Gala Zmeura de Aur a fost înfiinţată, potrivit creatorilor ei, ca un „antidot” al ceremoniei Oscar, iar prima ediţie a avut loc pe 31 martie 1981.

Articole asemănătoare

Back to top button