fbpx

video | Post-mortem pentru Avicii. La un an de la moarte, a fost lansată o piesă a artistului, cântată de un cuplu îndrăgostit

Al doilea single din albumul post-mortem a Dj-ului suedez Avicii se numește „Tough Love” și are în spatele ei o poveste emoționantă. Piesa a fot înregistrată de un cuplu îndrăgostit, așa cum își propunea artistul, când a început să lucreze la ea. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Single-ul este o compus și produs alături de Vargas & Lagola (Vincent Pontare și Salem Al Fakir), muzicieni cu care Avicii a lucrat pentru mai multe piese de succes precum „Hey Brother” sau „Waiting for Love”.

În momentul decesului lui Avicii, piesa era aproape terminată, iar ideea că versurile vor fi un duet în cuplu fusese deja hotărâtă de prezența lui Vargas și a soției sale, cântăreața suedeză Agnes. Odată cu lansarea, cei doi au bucurat fanii Dj-ului cu un video despre cum a fost înregistrarea cântecului după moartea colegului și prietenului lor.

De asemenea, varianta finală a cântecului este foarte apropiată de cea la care lucra Avicii, producătorii, încercând să păstreze cât mai mult din stilul artistului și să îi bucure pe fanii acestuia.

Articole asemănătoare

Back to top button