fbpx

video | „Poate fi o pauză sau o plecare pentru totdeauna”. Marian Lupu ar putea renunța la politică în favoarea Curții de Conturi

Democratul Marian Lupu a susținut interviul pentru funcția de șef al Curții de Conturi (CC). Fostul lider PD este singurul canditat care a depus dosarul pentru postul de conducere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După proba interviului, Lupu a declarat pentru jurnaliști că nu exclude posibilitatea retragerii sale din sfera politicii, considerând că a activat destul în acest domeniu.

„14 ani lucrați în structurile guvernamentale și alți 14 ani pe filiera parlamentară, consider că asta este o perioadă arhi-suficientă și nu sunt adeptul ideii că cel care vine în politică trebuie să plece din ea odată cu propria sa moarte fizică. După o analiză mai amplă, poate fi o pauză, poate fi plecare pentru totdeauna, viața va demonstra. Iar această poziție la Curtea de Conturi este una care vine cu anumite criterii, care îmi convin”, a declarat Marian Lupu.

De asemenea, democratul a menționat că această poziție vine cu maximă independență, fără influența șefilor administrativi sau a altor persoane.

Postul de șef la Curtea de Conturi a devenit vacant, după ce Veaceslav Untilă a fost ales în funcția de director la Agenția Națională pentru Reglementări în Energetică.

Articole asemănătoare

Back to top button