fbpx

video | Plânge de dorul Moldovei: O fetiță stabilită cu familia peste hotare vrea din nou să se joace cu boboceii și pisicuța

O fetiță de numai câțiva anișori, stabilită cu familia peste hotare, a fost filmată de mama sa în timp ce plânge pentru că îi este dor de Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Micuța îi spune părintelui că vrea din nou să se joace cu prietenii săi, cu boboceii și cu pisicuța, pentru că nu are niciun amic cu care să-și petreacă timpul. Se pare, însă, că până să-și revadă prietenii va mai avea de așteptat, pentru că i se promite abia la vară să ajungă din nou în țara noastră.

„Așa încep unele diminețe la noi. Iubita mea scumpă vrea în Moldova. Mi se rupe sufletul când cere să o duc acasă, la prieteni, că ea e singură aici. Cum să nu plângi când o vezi așa?! Noi am avut altfel de coilărie, dar sărmanii copii plecați de acasă, și așa copilăresc, așteaptă vara să se întoarcă la cei dragi, la prieteni, într-un cuvânt – Acasă. Poate nu toți, da Gloria-Patricia așa e. Of, inima mea se sparge în cioburi când o văd așa”, a scris mama fetiței pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button