fbpx

video | Plahotniuc va fi adus în Moldova. Maia Sandu: Vom cere extrădarea din țările în care se bănuiește că ar putea să se ascundă

Deși Procuratura încă nu a pornit un dosar penal pe numele lui Vlad Plahotniuc, prim-ministra Maia Sandu spune că, mai devreme sau mai târziu, ex-liderul PDM va fi adus în țară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șefa Executivului a menționat că odată ce la conducerea Procuraturii va veni o persoană competentă, vor fi pornite investigații pentru ilegalitățile care le-ar fi comis fostul președinte al Partidului Democrat.

„În momentul în care o să avem un procuror general interimar responsabil, o să se poată face interpelări către mai multe state unde bănuim că ar putea să fie (Vlad Plahotniuc). Primul lucru – trebuie să fie învinuit în baza probelor care sunt sigură că există, doar că nu există curaj la Procuratură astăzi ca să se inițieze aceste procese, și următorul pas este să se ceară extrădarea, inclusiv în SUA, dar poate și în alte țări în care se bănuiește că ar putea să se ascundă”, a menționat Maia Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button