fbpx

video | Petrecere în cinstea despărțirii. Un bărbat din Venezuela a anunțat public că soția l-a înșelat cu cel mai bun prieten

Petrecere neobișnuită în Venezuela. Un bărbat a organizat un eveniment și a ținut un discurs în fața invitaților pe care i-a încurajat să filmeze momentul „special”. În timpul cuvântării, el i-a luat telefonul soției sale, Daliana Meleán, și a început să citească mesajele pe care femeia le avea în telefon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul a dezvăluit că îl înșela cu cel mai bun prieten al lui, Alberto Sobalvarro, un economist și congresman venezuelan, potrivit deschide.md.

„Astăzi am aflat ceva ce deja bănuiam în inima și mintea mea. Alberto, te cunosc de mai bine de 20 de ani. Îmi ești mai mult decât un prieten, îmi ești frate! Dar să îi faci avansuri iubitei mele este comportamentul unui laș!”, a spus bărbatul al cărui nume nu a fost făcut public.

Venezuelanul a făcut publice și anumite detalii ale relației celor doi.

„Daliana caută un apartament de 40.000 de dolari, iar eu o întreb de unde o să facă rost de bani. Știu de unde face rost de bani, de unde primește apartamentul de 40.000 de dolari. Tu i-l vei dărui”, a spus omul.

Invitații, șocați de „surpriza” petrecerii, s-au temut ca lucrurile să nu escaladeze într-un scandal. Cu toate acestea, bărbatul a rămas absolut calm pe tot parcursul discursului său. În schimb, când Daliana a încercat să îi smulgă telefonul din mână, bărbatul, însă, i-a aruncat smartphone-ul în piscină.

„Vreau să îți mulțumesc, Alberto, din toată inima, pentru prietenia sinceră și profundă pe care mi-ai arătat-o în acești 20 de ani. Și, desigur, îți mulțumesc și ție, Daliana, pentru acești doi ani pe care i-ai împărtășit în mod ipocrit cu mine”, a adăugat bărbatul care și-a încheiat discursul cu fraza „Alberto și Daliana au o aventură”.

Articole asemănătoare

Back to top button