fbpx

video | Petrece Ziua Internațională a Familiei alături de cei dragi. ZUGO îți propune +10 filme pentru această seară

Astăzi este Ziua Internațională a Familiei. În acest context, ZUGO a selectat câteva producții cinematografice potrivite pentru a fi privite alături de cei dragi inimii tale. Probabil unele dintre ele le-ai vizionat deja, însă ce poate fi mai frumos decât zâmbetul și luciul din ochii celor mici atunci când își revăd personajele preferate?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Câteva dintre filmele de mai jos relatează povești de viață ale unor familii integre. Altele îți vor aduce aminte de zilele copilăriei. În această seară, alege unul dintre ele, însă nu ezita să le privești și pe celelalte în viitorul apropiat.

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite pe 20 septembrie 1993. Această sărbătoare reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor. 1994 a fost declarat An Internațional al Familiei, iar începând cu anul 1995, Ziua Familiei este sărbătorită în multe țări de pe planetă, cu scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei.

The Lion King

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone

Mary Poppins

Chilling Adventures of Sabrina

Paddington

The Goonies

Home Alone

Finding Nemo

The Princess Bride

Moana

The Jungle Book

Elf

Life As We Know It

Cheaper by the Dozen

Любовь-Морковь 3

Articole asemănătoare

Back to top button