fbpx

video | Pavel Filip promite crearea a 3000 de locuri de muncă doar în Strășeni în acest an: „Știu cum să aducem noi investiții”

Premierul Pavel Filip, înaintat de Partidul Democrat la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția nr. 20, a vizitat o fabrică producătoare de cablaje din ZEL Strășeni, unde s-au investit 21 de milioane de euro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În context, democratul a menționat că, datorită acestei fabrici, s-au creat deja peste 160 de locuri de muncă.

„Oamenilor trebuie pur și simplu să le creăm condiții. Omul să meargă pe un drum bun, să aibă acces la apă, la canalizare, la servicii medicale, la școală, la grădinițe și să aibă un loc de muncă bine plătit. Atunci oamenii vor sta acasă”, a declarat Filip, în cadrul vizitei.

Ulterior, candidatul la parlamentare a adăugat că „știu cum să aducem noi investiții” și, respectiv, în anul acesta vor fi create 3000 de locuri de muncă noi doar în Strășeni.

Menționăm că, pe circumscripția nr. 20 candidează, potrivit datelor CEC, 5 persoane: Pavel Filip (PDM), Veceaslav Anghel (PSRM), Valeriu Tabacaru (Partidul ȘOR), Igor Grosu (Blocul ACUM DA PAS) și Nicoleta Malai (PL).

Articole asemănătoare

Back to top button