fbpx

video | Pasagerii unui avion de pe aeroportul Șeremetievo, evacuați: Opt persoane au fost rănite după declanșarea unei alarme

Pasagerii unui avion de pe aeroportul Șeremetievo din Moscova a fost evacuat după ce la bordul aeronavei a fost declanșată o alarmă de fum. În urma operațiunii, mai multe persoane au suferit răni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Opt oameni au fost răniţi în cursul evacuării cu ajutorul toboganelor de evacuare”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă, precizând că doi pasageri au fost spitalizaţi.

Totodată, o sursă de la serviciile de urgenţă a menționat că persoanele nu au suferit răni serioase, iar printre acestea nu se află niciun copil.

„Nu este niciun copil printre răniţi. Majoritatea au suferit zgârieturi şi vânătăi. O persoană a fost spitalizată cu o gleznă dislocată, alta cu o urgenţă hipertensivă”, a spus oficialul rus.

„În timp ce (avionul) Boeing 747 spre Erevan rula pe pistă, echipajul a fost alertat cu privire la prezenţa fumului în cabină”, a transmis serviciul de urgenţă din regiunea Moscova, precizând că pilonii au anulat decolarea.

În timp ce echipele de salvare au informat că la bord erau 187 de persoane, serviciul de presă al Aeroportului Șeremetievo a transmis că avionul transporta 173 de pasageri şi şase membri ai echipajului.

Salvatorii, după ce au investigat avionul, au declarat că nu au depistat semne ale unui incendiu sau degajări de fum la bordul aparatului, transmite mediafax.ro.

Amintim că, în luna mai a acestui an, pe Aeroportul Șeremetievo din Moscova a luat foc un avion de model Sukhoi Superjet 100, operat de compania Aeroflot. Dintre cele 78 de persoane care se aflau la bordul avionului, 41 au decedat.

Articole asemănătoare

Back to top button