fbpx

video | Parcul de troleibuze nr.1, luat la ochi de polițiști. Mai multe nereguli, depistate după verificarea a 40 de unități de transport

Parcul de troleibuze nr.1 din sectorul Buiucani a capitalei a fost verificat de polițiști. Oamenii legii au evaluat starea tehnică a unităţilor de transport, pentru a responsabiliza şoferii şi administratorii privind respectarea regulilor de exploatare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au verificat 40 de troleibuze unde au fost depistate mai multe încălcări ale legislaţiei, admise de către şoferi, cum ar fi defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare.

Astfel, în urma încălcărilor depistate de către forțele de ordine, au fost întocmite patru procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 600 la 900 de lei și cu aplicarea a câte trei puncte de penalizare, pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice. Mecanicului i-a fost înmânată prescripție cu termen de înlăturare a defecțiunilor depistate, iar pentru patru unități de transport a fost anulată ieșirea pe rută din motive tehnice.

Verificările au avut loc cu scopul de a preveni accidentele rutiere cu implicarea transportului public, iar şoferii au fost atenţionaţi să respecte regulile de circulaţie rutieră.

Articole asemănătoare

Back to top button