fbpx

video | „O să rămâneți șocați să vedeți ce nume apar acolo în loc de doctori”: Usatîi cere Ministerului Sănătății să publice listele celor vaccinați

Renato Usatîii a venit cu o reacție după ce în presă au apărut mai multe informații despre faptul că unii funcționari publici, rude de-ale medicilor și consilieri locali s-au vaccinat deja, deși în Republica Moldova se desfășoară abia prima etapă de imunizare anti-COVID, unde se vaccinează doar lucrătorii medicali.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul Partidului Nostru cere Ministerului Sănătății transparență în procesul de vaccinare, deoarece deține dovezi că mai multe persoane, inclusiv oameni de afaceri și vedete din showbizul moldovenesc s-au vaccinat deja, deși nu activează în instituții medicale.

„Propun autorităților să facă public în fiecare zi lista persoanelor care s-au vaccinat. O să rămâneți șocați să vedeți ce nume apar acolo în loc de doctori: politicieni, oameni de afaceri, etc”, spune Usatîi.

De asemenea, acesta a declarat că îi îndeamnă pe toți cei care vor să se vaccineze să îi urmeze exemplu și să meargă în EUA, Rusia sau oriunde în altă parte, unde se imunizează populația de rând, dar să nu ia vaccinurile medicilor din Republica Moldova.

ZUGO amintește că Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a inițiat o anchetă după ce mai mulți funcționari publici din Edineț s-ar fi vaccinat cu Pfizer.

Procesul de imunizare, în Republica Moldova, a început la 2 martie curent. În primă fază au fost vaccinați medicii din prima linie, ulterior, au urmat toți lucrătorii medicali.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button