fbpx

video | O altă moldoveancă îi lasă mască pe românii de la „Cântă acum cu mine”: Ai acoperit toată scena

Actriță în Moldova, Vera Țurcanu, a decis să rupă barierele și să cucerească hotarele. Conaționala noastră a participat la concursul de muzică „Cântă acum cu mine” din România, unde a reușit să cucerească inimile juraților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moldoveanca a urcat pe scenă cu multă energie, alegând o piesă care să-i ridice în picioare pe toți cei prezenți – „Pleacă” de Antonia și Vunk. Carisma și timbrul său deosebit i-a cucerit imediat pe jurați. 90 din cei 100 au cântat împreună cu ea și au savurat din emoția transmisă.

„Este un personaj care nu o să cânte de corason cu mâna pe inimă într-o parte. Era clar că o să rupă scena, dar nu mă așteptam să fie atât de bine pe sunete, nu mă așteptam să-i placă atât de mult asta. Ea nu a fost un „pachețel”, a fost ditamai pachetul”, a spus Dana Dorian, profesoară de canto.

„Cântă acum cu mine” este un concurs din România, unde concurenții trebuie să convingă 100 de jurați -muzicieni, actori, DJ, producători, dirijori și profesori de canto – să cânte împreună cu ei. Aici, participanții trebuie să dea dovadă nu doar de o voce deosebită și antrenată, dar și de emoţie și carismă.

Citește și: video | O moldoveancă a cucerit inimile a 100 de artiști români de la „Cântă acum cu mine”: „Ești perfectă!”

Articole asemănătoare

Back to top button