fbpx

video | „Nu voi mai răbda încă doi ani ignorarea aparatului președintelui”. Dodon, gata pentru orice scenariu post-electoral

Igor Dodon spune că nu va mai răbda încă doi ani ignorarea aparatului președintelui și va încerca să evite destabilizarea situației din țară. Declarația a fost făcută de către președintele țării în cadrul unei emisiuni televizate, unde oficialul a vorbit despre anumite scenarii post-electorale și alegerile parlamentare care vor avea loc mâine, 24 februarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful statului a mai menționat că destabilizarea politică se poate produce în urma falsificării alegerilor sau ar putea fi o consecință a înlăturării Partidului Socialiștilor sau Blocului ACUM din cursa electorală.

Dacă în Moldova va fi o anumită destabilizare, ea va avea rădăcini politice interne: fie partidul de guvernământ nu va fi de acord cu rezultatele alegerilor și va cere anularea acestora, fie din alegeri va fi exclus un concurent electoral, fie se va face falsificarea totală a alegerilor și oamenii pur și simplu vor ieși în piață și vor cere alegeri repetate.

Eu sper foarte mult că vom evita toate acestea, pentru că, în caz contrar, va exploda totul și nu vor fi învingători. Noi ne pregătim de orice scenariu și răspunsul va fi foarte dur”, a scris Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

Amintim că, la începutul lunii februarie curent, liderul socialiștilor a fost atenționat de CEC să evite implicarea în campania electorală a PSRM.

Articole asemănătoare

Back to top button