fbpx

video | „Nu trebuie să fiți carne de tun”. Îngrijorat de manifestațiile de ieri, Dodon îi îndeamnă pe cetățeni să stea acasă, iar pe polițiști – să-și facă datoria

În timpul conferinței de presă susținută în această dimineață, șeful statului a venit cu un mesaj către cetățeni și forțele de ordine, în contextul manifestațiilor care au avut loc ieri în fața Parlamentului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Igor Dodon a menționat că protestele sunt organizate pentru a destabiliza situația din țară, de aceea a îndemnat oamenii să stea acasă, alături de familie și copii.

„Stați acasă, nu vă dați la provocări. În rândurile voastre vor fi provocări, știm cum s-au pregătit pe parcursul ultimelor săptămâni, avem informații. Dragi concetățeni, astăzi și mâine nu ieșiți în stradă. Miza este să vă impună astăzi să ieșiți în stradă. Nu trebuie să fiți carne de tun.

Un mesaj către poliție: domnilor ofițeri, noi știm că ați primit indicații. Noi știm că dacă o să înceapă provocații o să vă faceți că nu vedeți. Efectivul mijlociu și cel de jos, făceți-vă datoria! Să nu admiteți provocări, să nu executați ordine care nu corespund legislației. Situația nu va mai fi ca ieri sau azi, se schimbă. S-au trecut liniile roșii. Vă asigur că veți avea aprecierea cetățenilor pentru că v-ați făcut datoria”, a pus Igor Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button