fbpx

video | Nu avem locuri în spitale, dar organizăm chefuri cu sute de persoane. Momentul în care Poliția dă buzna la o petrecere

În pofida faptului că avem tot mai multe persoane care ajung la spital cu diagnoza COVID-19, iar instituțiile medicale sunt arhipline, moldovenii nu renunță la petreceri. Bunăoară, pe 8 martie, Poliția a prins peste 100 de persoane la un eveniment.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au dat buzna într-un club din centrul capitalei. Din imaginile publicate vedem că localul este aglomerat, cei prezenți nu respectă distanța fizică, iar mulți dintre ei nici măcar nu poartă masca.

Amintim că, Ministerul Sănătății a anunțat că sporește capacitate spitalelor, iar Primăria capitalei spune că în instituțiile medicale din municipiul Chișinău au mai rămas doar câteva locuri destinate copiilor.

Angajații spitalelor au cedat birouri și spații de recreere pentru a amenaja noi locuri pentru pacienții infectați. Între timp, Moldova se îndreaptă spre 200.000 de infectări și a depășit 4000 de decese provocate de COVID-19.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button