fbpx

video | Nu a vrut să-și dea demisia benevol, dar nici nu are ură pe colegi. Președintele CSM, despre eliberarea sa din funcție

Victor Micu, fostul președinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), care a fost demis din funcție marți la solicitarea mai multor colegi de-ai săi, a oferit mai multe declarații într-un interviu video pentru Realitatea

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a menționat că nu intenționa să-și dea demisia benevol, întrucât este convins că și-a exercitat atribuțiile în conformitate cu legislația în vigoare.

„Nu m-am ținut niciodată de funcția dată. Eu am considerat că motivele care au fost invocate și toată activitatea mea care a fost dedicată anume sistemului judecătoresc…am considerat că nu există motive pentru a-mi da demisia benevol. Undeva poate și am greșit. Nu țin pică pe colegi – au hotărât, au hotărât”, a conchis Micu.

Victor Micu va rămâne în continuare în calitate de membru al CSM. Amintim că pentru demiterea președintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Victor Micu, au votat nouă membri CSM, iar unul a fost împotrivă.

Micu a fost numit în funcţia de preşedinte CSM începând cu 19 ianuarie 2018 până la 19 ianuarie 2022, inclusiv. Acesta a fost al doilea său mandat. Pentru prima dată, el a acces la şefia CSM în 2014.

Articole asemănătoare

Back to top button