fbpx

video | Nouă copii au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce un incendiu le-a mistuit locuința. „Am mai avut o casă, dar tot a ars”

O familie cu nouă copii din Drochia a rămas fără acoperiș deasupra capului după ce un incendiu a mistuit locuința în care locuia, relatează nordnews.md. Maturii spun că acum 16 ani ei au suferit un caz similar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mama povestește că atunci când au izbucnit flăcările era la biserică și a fost telefonată de una dintre fiice, care a anunțat-o despre cele întâmplate. Când a ajuns, în jur se adunase lume, iar vecinii i-au spus că micuții nu se află în interior.

Acum, picii se află la sora mai mare, care are o casă cu o singură odaie. Copiii au relatat presei locale că nimic nu prevestea nenorocirea. Potrivit lor, în dimineață când s-a produs tragedia ei au mers la joacă, iar când s-au întors casa era deja cuprinsă de fum și nu li s-a mai permis să intre.

Până acum, un grup de voluntari s-a adunat pentru a le da o mână de ajutor și a făcut ordine. Aceștia își propun să facă tot ce le stă în puteri pentru a oferi speranță acestor persoane.

Tatăl familiei povestește că tot ce avea în casă a ars, inclusiv mobilă, haine, tehnică și produse. Familia este disperată și solicită ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a putea începe o viață nouă, mai ales că mama poartă sub inimă încă un copil. Cei care vor să îi ajute pot telefona la numărul 067373413.

Articole asemănătoare

Back to top button