fbpx

video | Noi detalii despre explozia produsă în această dimineață la Râșcani: Bărbatul găsit mort ar fi încercat să se sinucidă

Explozia care s-a produs în această dimineață într-un apartament din sectorul Râșcani al capitalei ar fi fost provocată de către bărbatul găsit decedat la fața locului. Despre aceasta a comunicat premierul Ion Chicu. Potrivit oficialului, ar fi vorba despre un suicid. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„M-a informat ministrul de Interne, acolo este un caz de suicid. Persoana a deschis robinetul buteliei respective. A fost o explozie locală, vecinii nu au fost afectați. Persoana a decedat nu din cauza exploziei, dar din cauza electrocutării”, a explicat prim-ministrul după tradiționala ședință de luni a conducerii țării.

Precizăm că angajaţii IGSU au fost alertaţi în dimineața zilei de astăzi pentru a interveni la lichidarea consecinţelor unei deflagraţii produse într-un apartament de pe bulevardul Moscovei nr. 20 din capitală. În interiorul locuinței, pompierii au depistat la podea cadavrul unui bărbat în vârstă de 65 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button