fbpx

video | Năstase, după ce i-a fost validat mandatul de primar: ACUM nu trebuie decât să reconfirmăm victoria noastră!

După ce, ieri, Curtea de Apel a anunțat că mandatul de primar al capitalei, câștigat de Andrei Năstase în 2018, a fost validat, politicianul a făcut declarații de presă, în cadrul unei conferințe din această dimineață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Prin nevalidarea alegerilor locale de anul trecut pentru Primăria capitalei, orașul nostru a rămas practic fără o administrare conformă cu voința populației, lucru cu care nu ne-am conformat. ACUM putem spune cu tărie că nu sunt doar primarul ales al Chișinăului, ci și primarul legitim și oficial al capitalei!

Cu toate acestea, indiferent care vor fi consecințele actului judecătoresc, declar cu fermitate că mergem înainte în această campanie pentru a ne bate democratic pentru Chișinău, pentru Centura lui de aur, suburbiile, pentru oamenii care au fost nedreptățiți prin furtul votului, prin imposibilitatea de a se bucura de roadele unei schimbări fundamentale pe parcursul unui an de zile.

Alegerile din vara anului trecut, anulate abuziv, au costat peste 22 milioane de lei, bani cheltuiți de la bugetul local, din banii oamenilor. Cei care au contribuit la anularea alegerilor trebuie să plătească toate aceste daune de ordin material. S-a demonstrat astăzi că adevărul este de partea noastră! ACUM nu trebuie decât să ieșim masiv la vot pe 20 octombrie și să reconfirmăm victoria noastră de anul trecut!

Vă propun tuturor, așa cum am făcut și anul trecut, o viziune modernă și europeană de dezvoltare a comunității noastre. Chișinăul trebuie să fie orașul fanion de la frontiera de Est a Uniunii Europene, trebuie să fie un model de dezvoltare pentru toată țara, trebuie să fie orașul în care vrem să trăim. Blocul ACUM are un proiect serios pentru Chișinău și are forța și determinarea de a transforma orașul în locul unde vrem să trăim”, a susținut Năstase.

Articole asemănătoare

Back to top button