fbpx

video | Momente de panică într-un avion care a căzut sute de metri în gol într-o zonă de turbulențe: „Farfurii și pahare zburau în tavan”

Un avion al companiei Lufthansa, care zbura din Texas spre Germania, a aterizat pe aeroportul din Washington după ce a traversat o zonă de turbulențe puternice. Avionul a căzut sute de metri în gol, provocând haos la bord. Șapte pasageri au fost duși la spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Zborul Lufthansa 469 a decolat miercuri de pe aeroportul din Austin, Texas, cu destinația Germania, însă a fost nevoit să aterizeze pe aeroportul Dulles din Washington, după o serie de „turbulențe puternice”, a declarat un purtător de cuvânt, scrie Digi24.

Șapte persoane au fost transportate la spital.

Turbulențele au apărut la circa 90 de minute după decolare, când aparatul Airbus A330 zbura la 11.000 de metri deaspura statului Tennessee.

„Au fost așa-numitele turbulențe pe cer senin, care pot apărea brusc, fără fenomene meteo vizibile”, se arată într-un comunicat al companiei Lufthansa.

O pasageră aflată la bord, Susan Zimmerman, a povestit episodul pentru CNN.

Ea spune că turbulențele au apărut la scurt timp după ce echipajul a servit masa pasagerilor.

„În timpul cinei, am fost loviți brusc de o o rafală de vânt, avionul a luat altitudine, apoi am căzut 300 de metri în gol”, a declarat ea.

„A fost ca o prăbușire în gol pe neașteptate de cinci secunde din vârful unui rollercoaster, farfurii și pahare zburau în tavan, iar geanta mea, care se afla pe podea, a zburat prin spatele meu”, a spus Susan Zimmerman.

Ea a mai relatat că avionul se simțea cum cade pur și simplu în gol și că a auzit oamenii țipând și zgomot de pahare sparte.

„A fost șocant”, a mai spus femeia, adăugând că, la aterizare, podeaua avionului era plină de mâncare și tacâmuri împrăștiate pe podeaua avionului.

Articole asemănătoare

Back to top button