fbpx

video | Moldova va participa la ESC 2019. Ana Odobescu va evolua pe scena de la Tel Aviv datorită președintelui Partidului ȘOR

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2019 va merge la Tel Aviv, Israel, cu suportul financiar al președintelui Partidului ȘOR, deputatul Ilan Șor. Anunțul a fost făcut de către producătorul Alexandr Vdovicenco, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, Ana Odobescu a declarat că a cerut ajutorul fostului primar de Orhei după ce a primit refuz din partea președintelui țării, Igor Dodon: „Cum este și firesc, la început ne-am adresat după ajutor șefului statului, Igor Dodon, acesta însă ne-a refuzat”.

„Din cauza lipsei banilor, exista riscul major ca Moldova să nu participe în acest concurs. Ne-am adresat după ajutor conducerii țării, însă ne-au refuzat și am fost nevoiți să ne adresăm la Orhei, Partidului ȘOR și le mulțumim enorm că ne-au ajutat. S-a implicat personal Ilan Șor căruia îi mulțumim și îl susținem mult. Grație lui, Ana merge în acest concert. Este omul care se ține de cuvânt”, a adăugat producătorul Alexandr Vdoviceno.

Amintim că finala etapei naționale a Eurovision Song Contest 2019 s-a desfășurat pe 3 martie curent, unde Ana Odobescu, ce a cântat piesa „Stay”, a fost declarată învingătoare. Tânăra va merge în orașul Tel Aviv, Israel, unde se va petrece cea de-a 64-a ediție a concursului.

Citește și: 

video | „A fost realizat în doar 24 de ore”: Reprezentanta Moldovei la Eurovision a lansat videoclipul piesei „Stay”

Articole asemănătoare

Back to top button