fbpx

video | Moarte teribilă în Brașov. O moldoveancă s-a stins din viață, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit violent cu un camion

Un vehicul în care se aflau doi moldoveni s-a ciocnit violent cu un camion, în apropiere de Brașov, România, pe DN1, între Şercaia şi Perşani. În urma impactului dur, pasagera, o moldoveancă de 38 de ani, a ajuns în comă la spital, dar a decedat la scurt timp.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, șoferul de 45 de ani a scăpat viu din teribilul accident, însă s-a ales cu un picior rupt şi un traumatism cranio-cerebral, fiind transportat de urgență la spital.

Potrivit poliției din Brașov, automobilul înmatriculat în Republica Moldova a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autocamion, care venea de la Sibiu.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, o ambulanță și o autospecială de descarcerare. Medicii au trebuit să resusciteze pasagera timp de 45 de minute, dar fără succes. Ambele victime au același nume, dar nu se ştie încă gradul lor de rudenie.

Potrivit lui Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov, în intervenţie a ajutat şi un medic care se deplasa cu o ambulanţă de la Cincu spre Braşov.

„Dr. Gelu, care se deplasa cu o ambulanţă de la Cincu spre Braşov, a intervenit şi a ajutat personalul SMURD ajuns la faţa locului, pentru acordarea asistenţei medicale şi stabilizarea victimelor”, a spus Sfreja.

În urma celor întâmplate, a fost iniţiată o cauză penală pentru a stabili toate circumstanțele, scrie mediafax.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button