fbpx

video | Microfoane rupte în prezidiul Parlamentului. Momentul în care Grosu aruncă cu apă spre Bătrîncea

În urma îmbrâncelilor de la prezidiul Parlamentului au avut fost rupte două microfoane și a fost stricat un pahar, potrivit deputatului Dumitru Alaiba. În încercarea de opri ședința plenară, deputații opoziției au recurs la deterioarea microfoanele din prezidiu și chiar la… apă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 15:19) „Din cauza acestui show de prost gust, tehnicienii au constatat că nu lucrează blocul președintelui de Parlament. Tehnicienii vor lua anumite decizii”, a anunțat vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea.

Știrea inițială:

Vezi și: foto | Situație fără precedent. Zeci de deputați s-au îmbrâncit și s-au împins la tribuna și în prezidiul Parlamentului

În timpul altercațiilor, președintele fracțiunii PAS, Igor Grosu, a aruncat cu apă dintr-un ulcior din apropiere. Cel mai probabil, ținta a fost vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, care a fost nevoit să-și schimbe locul.

Din imagini se vede că Grosu a rupt un microfon.

Citește și: video | Stop cadru: Ștefan Gațcan a luat „peste mână” de la șeful fracțiunii PSRM, după ce a votat cu opoziția

Când ei merg ca tancul cu grave încălcări de proceduri şi insistă să voteze legi pentru hoți, trebuie să întreprindem orice metodă pentru a le da de înțeles că aşa nu merge. Am oprit a treia oară un vot hoțesc. Am fost nevoiți să îi blocăm şi nu ne vom opri. Dodon, opreşte-te. Nu ai învățat nimic din votul oamenilor”, a scris Alaiba pe Facebook.

Cu câteva minute înainte de aceste incidente, deputații PSRM și cei ai platformei parlamentare Pentru Moldova au votat, în prima lectură, proiectele de legi referitoare la politica bugetar-fiscală pentru anul 2021. Votul s-a petrecut în scandările parlamentarilor opoziției.

Vezi și: video | Altercații în plenul Parlamentului: DA și PAS nu i-au permis vicepremierului Pușcuța să prezinte politicile bugetar-fiscale

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button