fbpx

video | Majoritatea candidaților la președinție ar fi intrat în campanie pentru a obține beneficii. Țîcu: „Marii actori sunt în Parlament”

Majoritatea candidaților la președinție ar fi intrat în campanie pentru a obține beneficii. Declarația îi aparține liderului PUN, Octavian Țîcu, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a menționat că „marii actori sunt în Parlament”, iar actualii concurenți electori ar face o anumită investiție pentru a avea accese în Guvern, agenții, ministere, ambasade. Conform lui Țîcu, acestea le-ar oferi un viitor garantat.

„Dacă la un moment dat oamenii ăștia rămân fără funcții și fără politică. (…). Cu ce se vor ocupa? Care va fi profesia loc dacă vor pleca din politică. (…). Oamenii ăștia nu au altă ocupație decât să vină și să bage bumbac în capul moldovenilor, ca să îi aleagă în funcții. Marii actori sunt în Parlament. De o ipocrizie incredibilă”, a declarat Țîcu.

În același timp, politicianul a menționat că, indiferent de faptul că în public aceștia „se murdăresc”, în intimitatea lor și-ar rezolva problemele, iar „rivalitatea” lor ar fi doar o aparență.

Articole asemănătoare

Back to top button