fbpx

video | Maia Sandu nu exclude faptul că ar putea candida la viitoarele alegeri prezidențiale: Fiecare are dreptul să-și planifice o carieră în politică

Peste doi ani, în Republica Moldova ar urma să fie organizate alegeri prezidențiale. Și, deși timp până atunci este destul de mult, actuala prim-ministră spune că nu exclude faptul că ar putea candida pentru funcția de președintă a țării, însă, deocamdată, prioritatea sa este munca la Guvern.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, Maia Sandu a declarat că speră ca viitoarea campanie pentru prezidențiale să fie una echilibrată, în care candidații să analizeze problemele oamenilor și să propună soluții reale pentru ele.

„Nu pot să spun 100%, dar asta este opțiunea mea pentru moment – nu mă interesează funcția de președinte. Nu am exclus niciodată categoric, dar nu este interesul meu acum. Interesul meu este să rămân în această funcție și să reușim să obținem cât mai multe lucruri pentru oameni. Fiecare are dreptul să-și planifice o carieră în politică. Sperăm să fie o campanie bazată pe conținut, să se discute despre problemele și, respectiv, soluțiile propuse și mai puțin o campanie bazată pe geopolitică sau pe alte elemente care divizează societatea”, a precizat Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button