fbpx

video | Maia Sandu, despre validarea mandatului de primar a lui Năstase: „Sistemul judecătoresc este într-o situație dezastruoasă”

Maia Sandu a comentat, în cadrul conferinței de presă susținute după ședința Guvernului, validarea mandatului de primar a lui Andrei Năstase. Potrivit ei, aceste decizii ale Curții de Apel demonstrează încă o dată că sistemul judecătoresc din țară este într-o situație dezastruoasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sandu a spus că decizia de anul trecut referitoare la anularea alegerilor locale anticipate a fost una aberantă. Totodată, potrivit ei, printre judecătorii care au emis hotărârea de ieri se numără și unii dintre cei care s-au pronunțat pentru nevalidarea scrutinului precedent.

„Avem o dovadă în plus despre faptul că sistemul judecătoresc este într-o situație dezastruoasă și că trebuie curățat. De altfel, aceste decizii vor ridica semne de întrebare. Sper că nu este dorința lor de a se da bine pe lângă noua putere”, a spus prim-ministra.

Amintim că, ieri, Curtea de Apel a validatul mandatul de primar a lui Andrei Năstase. În urma deciziei, ministrul degrevat de interne a declarat că acum urmează să își reconfirme victoria obținută. Totodată, internauții au discutat intens hotărârea, unii glumind, iar alții aratându-și indignarea.

Articole asemănătoare

Back to top button