fbpx

video | Ludmila Adamciuc, despre ce înseamnă să fii părintele unei fetițe cu sindromul Down: „Este un copil senin, care ne învață să fim mai buni”

De Ziua Mondială a Sindromului Down, Ludmila Adamciuc, o mămică-eroină, a decis să ne împărtășească despre fetiței sa, Beatrice – „un copil tare senin, care ne învață să fim mai buni”, dar și despre ce înseamnă fii părintele unui copil diagnosticat cu această malformație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ludmila a creat un video unde povestește despre frumoasa întâlnire care avea să-i schimbe viața, cu omul care avea să-i devină soț. Cunoscuta bloggeriță ne-a spus cu entuziasm și emoție despre momentele petrecute alături de partenerul său și pașii făcuți împreună până la nașterea micuței lor.

„Beatrice este un copil tare senin. Ochii eu sunt plini mereu de admirație și fericire. Este gingață și îi place să ne îmbrățișeze”, mărturisește ea.

Pentru că astăzi este despre toleranță și înțelegere față de cei diagnosticați cu sindromul Down, mămica a îndemnat să ne uităm cu alți ochi la oamenii care au o malformație și să vedem frumusețea și potențialul lor dincolo de stereotipuri.

„Noi, mamele, când suntem însărcinate, avem tendința de a ne imagina cum va fi copilul nostru, iar momentul în care ai născut un micuț cu o dezabilitate, ești tare dezamăgită ca mamă. Ce vreau să spun prin asta e faptul că, dacă Beatrice nu trăiește viața pe care eu mi-am imaginat-o, asta nu înseamnă că ea și noi nu suntem fericiți. Această fetiță ne învață să fim mai buni, iubitori și toleranți”, a transmis Ludmila.

Citește și: foto | Instagramul moldovenesc, cuprins de un nou challenge. Zeci de persoane au încălțat ciorapi diferiți în semn de solidaritate cu persoanele cu Sindrom Down

foto, video | Ziua Mondială a Sindromului Down: Mai mulți copii cu această malformație au pozat îndrăzneț pentru un proiect fashion

Articole asemănătoare

Back to top button