fbpx

video | „Lucrăm pentru a identifica organizatorul contraprotestului”. Gheorghe Cavcaliuc, despre manifestațiile împotriva Blocului ACUM

Astăzi, zeci de tineri mascați și înarmați cu tobe și pancarte s-au adunat lângă Guvern, pentru a boicota prostestul organizat de Blocul ACUM. Potrivit poliției, contramanifestanții au înfăptuit mai multe încălcări, iar acum se lucrează pentru a fi identificați și trași la răspundere conform prevederilor Codului Penal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția încă nu a identificat membrii grupului de contramanifestanți, care au luat cu asalt protestul Blocului ACUM împotriva majorării prețurilor. Totodată, colonelul Gheorghe Cavcaliuc susține că, inițial, oamenii legii, care răspundeau de ordine, au crezut că tinerii erau și ei veniți pentru flash-mob.

Ulterior, grupul de indivizi a fost înconjurat de mai mulți ofițeri de patrulare și escortați spre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pentru a oferi siguranță simpatizanților blocului ACUM. Actualmente, oamenii legii lucrează la stabilirea identitatății contraprotestatarilor, pentru ca, ulterior, să le aplice pedepse pentru încălcările comise.

Articole asemănătoare

Back to top button