fbpx

video | „Luați loc și calmați-vă. Ce e cu bardacul ăsta?”. Sîrbu și Nagacevshi și-au aruncat replici la ședința online a Comisiei juridice

Ședința online a Comisiei juridice numiri și imunități nu s-a desfășurat fără ceartă. Deputatul Sergiu Sîrbu și ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, și-au aruncat replici în timpul unei conversații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Secvența video din timpul ședinței a fost publicată chiar de Sîrbu, care a menționat că aceasta este „o reacție „demnă” de un ministru”.

– „Este scrisoarea FMI la acest proiect de lege, a fost făcută publică. Ați luat în calcul această opinie?”, i-a spus Sîrbu lui Nagacevschi, în cadrul ședinței.

– „Special pentru dumneavoastră o să vă explic, conform proiectului de lege, este menționat expres, în cazul în care există o hotărâre judecătorească, irevocabilă așa cum propuneți dumneavoastră, intervine regresul. Reacția FMI despre care spuneți era la proiectul inițial unde se prevedea o formulă mai relaxată, mai flexibilă și acea reacție a fost făcută publică pe site-ul FMI, dar nu a fost transmisă în mod public către Ministerul Justiției”, i-a răspuns Nagacevschi, fiind în picioare.

Ulterior a urmat o serie de replici între cei doi.

„Luați loc și calmați-vă. Acum ascultați opinia deputaților și nu uitați că Guvernul este în subordinea Parlamentului, nu invers (…) Domnule președinte, ce e cu bardacul acesta?”, a zis Sîrbu într-un final.

Drept urmare, Nagacevschi a venit cu o reacție la această discuție, pe pagina sa de Facebook.

„Respect Parlamentul și o fac conștient. Am educația și înțelegerea necesare pentru asta. Recunosc că am probleme cu respectul față de unii oameni, care astăzi au statutul de deputat – mă refer la oamenii care-i cred implicați în capturarea statului, acoperirea fraudei bancare, concesionarea aeroportului și alte isprăvi ale fostului lor șef.

Cred că ei nu au dreptul să vorbească în numele Parlamentului și cu atât mai mult în numele poporului.
Din fericire sunt puțini din ăștia și sper tot mai puțini în viitor. Dacă cineva crede că am uitat luna iunie a anului 2019 se grește amarnic”, a scris ministrul.

Articole asemănătoare

Back to top button