fbpx

video | Locuitorii unei suburbii vor fi scutiți de plata serviciilor comunale în martie și aprilie. Primăria le va achita facturile

Locuitorii din Condrița nu vor achita serviciile comunale în timpul stării de urgență. Anunțul a fost făcut de primarul localității, Andrei Donică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primăria localității va compensa, în proporție de 100%, toate serviciile comunale casnice, inclusiv telefonul fix (în afară televiziunii și internetului), pentru lunile martie și aprilie 2020. Indiferent de statutul lor social, toți locuitorii suburbiei vor beneficia de această facilitate.

Pe de altă parte, Donică a precizat că, în cazul în care facturile pentru luna martie vor fi mai mari decât cele din februarie, diferența va fi achitată de consumatori.

Precizăm că, anterior, autoritățile centrale au anunțat că emiterea facturilor se va efectua eșalonat, pentru a nu crea aglomerații la punctele de plată. La fel, consumatorii nu vor fi penalizați sau deconectați de la servicii dacă nu vor achita facturile la timp în perioada stării de urgență.

CITEȘTE ȘI:

ultima oră | Guvernul va discuta cu furnizorii despre eșalonarea emiterii facturilor pentru serviciile comunale

Articole asemănătoare

Back to top button