fbpx

video | Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, la prima conferință de presă de la întoarcerea în țară: Susțin coaliția PSRM-ACUM

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține prima conferință de presă după revenirea sa în țară. Acesta a vorbit despre plecarea lui peste hotare, „regimul lui Plahotniuc”, dar și a explicat care este poziția formațiunii vizavi de coaliția PSRM-ACUM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mai mult de doi ani am așteptat acest moment. Azi vreau să spun care este poziția partidului nostru vizavi de ceea ce s-a întâmplat în țară. Știți că eu mult i-am criticat pe Filat și Plahotniuc – care, până la formarea majorității parlamentare, era stăpânul țării.

De când am venit prima dată în Republica Moldova s-a încercat să mi se pună bețe în roate, să mă distrugă. În tot acest timp cât am fost plecat, mereu am încercat să distrug acest regim (n.r. „regimul lui Plahotniuc”), care în sfârșit nu mai este. În curând, voi putea să public anumite lucruri, multe…

Eu am revenit pentru a continua ceea ce am început de când am venit prima dată – să dezvolt țara. Ca cetățeni suntem gata să facem orice pentru a da jos sistemul corupt și criminal.

Imediat după conferință voi încerca să iau legătura cu toate partidele din majoritate, pentru a avea întâlnire cu fiecare în parte, pentru a-i întreba cu ce putem să fim noi utili. Cu Năstase și Dodon am protestat în trecut împreună, nu cred să am probleme, poate doar cu Maia Sandu.

Le spun celor din majoritate: eu am revenit acasă cu riscul de a ajunge la închisoare… dar eu și partidul suntem gata pentru orice colaborare, noi susținem coaliția PSRM-ACUM. Igor Dodon a zis deja ceva împotriva mea… dar vreau să spun că eu nu fac provocări… dacă voiam să-i fac rău – șanse am avut”.

Articole asemănătoare

Back to top button