fbpx

video | Katy Perry a mărturisit că a vrut să-și pună capăt zilelor după despărțirea de actualul ei logodnic, Orlando Bloom

În 2017, atunci când s-a despărțit de actualul ei logodnic, Orlando Bloom, Katy Perry a vrut să se sinucidă. Artista a mărturisit asta în cadrul unui interviu pentru CBC Radio One.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit viitoarei mămici, anul 2017 a fost dramatic din mai multe puncte de vedere. Pe lângă despărțirea de Orlando, Katy a lansat un nou album – Witness – care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

„Cariera mea se afla pe o pantă ascendentă și tot urca, apoi a coborât. Pentru mine, momentul acela a fost precum un cutremur puternic.

Mă despărțisem de iubitul meu, care acum urmează să fie tatăl copilului meu și atunci eram foarte entuziasmată că voi avea succes cu noul meu album. Dar validarea celor din jur nu m-a ajutat și m-am prăbușit”, a adăugat artista.

Ceea ce a ajutat-o pe Katy Perry să își regăsească fericirea a fost credința, având în vedere faptul că a crescut alături de părinții ei, care sunt penticostali, transmite elle.ro.

În luna martie, artista a anunțat într-un mod inedit că este însărcinată, odată cu lansarea piesei „Never Worn White”. Acesta va fi primul copil al cuplului. Menționăm că Orlando Bloom mai este tatăl unui băiat de 9 ani, pe care îl are împreună cu modela Miranda Kerr.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Katy și Orlando au fost nevoiți să își anuleze nunta. Cei doi au decis să nu se expună riscului, mai ales din cauza sarcinii. Ceremonia ar fi trebuit să aibă loc în Japonia.

Articole asemănătoare

Back to top button