fbpx

video | Iubire pe muchie de cuțit? Un tânăr povestește Poliției cum i-ar fi aplicat din gelozie prietenei sale plăgi în regiunea feței

În dimineața zilei de 4 august, polițiștii din capitală au fost alertați de către o tânără. Aceasta le-a comunicat că sora ei a fost agresată de către prieten, fiindu-i cauzate leziuni corporale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului, forțele de ordine au stabilit că bănuitul, în vârstă de 24 de ani, a venit în ospeție la prietena lui, o adolescentă de 17 ani. În urma unui conflict care s-a iscat din cauza geloziei, acesta i-ar fi aplicat minorei mai multe plăgi cu un cuțit în regiunea feței.

Medicii de la ambulanță i-au acordat tinerei primul ajutor medical, ulterior aceasta fiind transportată la spital. Polițiștii au reținut tânărul și l-au escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut fapta.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor. Dacă vina îi va fi demonstrată, el riscă 10 ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button