fbpx

video | Ion Terguță, candidatul ACUM la Nisporeni, vrea 1,7 milioane de lei de la Pavel FIlip. Ce își propune să facă cu banii? 

Ion Terguță a depus astăzi un demers adresat lui Pavel Filip prin care îi cere 1,7 milioane de lei. Banii, spune el, ar urma să fie folosiți pentru mai multe acțiuni de modernizare a raionului Nisporeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candidatul blocului ACUM pe circumscripția nr.17 susține că vrea să asigure iluminatul public, renovarea unei grădinițe și a unei școli din satul Călimănești din raionul Nisporeni.

Ion Terguță, care a mers personal la sediul Guvernului pentru a depune acest demers, a declarat că solicitarea a fost făcută după ce Vlad Plahotniuc, care este candidat pe aceeași circumscripție cu Terguță și care, potrivit celui din urmă, „nu are nicio funcție în stat”, a promis exact aceeași sumă, pentru exact aceleași lucrări, într-un alt sat din raionul Nisporeni.

„Considerăm că este corect ca de aceste fonduri, de fonduri din bugetul de stat, să beneficieze toți cetățenii țării. Azi e ședința de Guvern. Cerem prim-ministrului să se discute această problemă în regim de urgență. Să demonstreze că nu este Guvernul doar al PDM, ci al întregii țări”, a spus Ion Terguță.

Articole asemănătoare

Back to top button