fbpx

video | Ion Ceban a prezentat un program de modernizare a străzilor din capitală: Chișinăul de mâine trebuie construit azi

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a prezentat astăzi un program de modernizare a străzilor și trotuarelor din capitală. Într-un filmuleț, politicianul a menționat că așa va arăta Chișinăul de mîine, dacă i se va oferi șansa la șefia Primăriei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inițiativa candidatului este să tripleze numărul străzilor și trotuarelor reparate anual, dar și să creeze un mecanism de asigurare a calității lucrărilor. În acest sens, Ceban spune că – anual – pentru reabilitarea drumurilor din Chișinău vor fi alocate 300 de milioane de lei din bugetul municipal, iar – suplimentar – din fonduri externe.

„Ne propunem să majorăm de cel puțin trei ori alocațiile pentru reparația drumurilor încât să ajungem la aceste 300 de milioane de lei. Suntem siguri că vom reuşi să majorăm de trei ori numărul de străzi reparate anual în capitală. E un obiectiv absolut realist şi ştim cum să-l realizăm.

Reparațiile vor fi făcute la timp și calitativ, conform standardelor europene. Vă asigur că în viitorul apropiat străzile Chişinăului vor arăta precum în filmul nostru. Aşa cum trebuie să arate străzile într-o capitală modernă”, a declarat Ion Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button