fbpx

video integral | Conflictul dintre polițistul care a vorbit în română și șoferul din Găgăuzia, filmat de camera de serviciu a ofițerului

Incidentul în care un polițist refuză să vorbească cu un șofer în limba rusă a fost filmat integral de camera de serviciu a polițistului, instalată în uniformă. Imaginile au fost publicate recent de Poliția Republicii Moldova. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Având în vedere informațiile incomplete și denaturate apărute în unele mijloace mass-media, referitor la cazul în care un polițist a refuzat să vorbească în limba rusă unui șofer oprit în trafic la Cimișlia, vă prezentăm filmarea integrală, unde se vede că polițistul l-a abordat inclusiv și în limba rusă pentru ai explica încălcarea. 

Astfel, agentul de patrulare a încercat să găsească o cale de comunicare cu șoferul, însă, acesta a manifestat un comportamtent provocator și agresiv. În acest context, reiterăm, polițistul a acționat și a avut un comportament corect, în corespundere cu prevederile legii”, se arată în mesajul publicat de autorități.

CITEȘTE ȘI:

Articole asemănătoare

Back to top button