fbpx

video | Instruiți în Olanda pentru a cultiva marijuană. Cinci persoane, reținute pentru prepararea și vânzarea drogurilor

Ofițerii Direcției Antidrog a INI, împreună cu procurorii PCCOCS, au desfășurat, pe 8 aprilie curent, o serie de percheziții la domiciliile mai multor persoane suspectate de punerea în circulație a drogurilor de tip „marijuană” și „subutex” pe teritoriul municipiului Chișinău și Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma verificărilor efectuate de ofițeri, în locuințele acestora au fost depistate sere artizanale pentru creșterea plantelor de marijuană, cântare electronice și alte obiecte asociate producerii substanțelor narcotice.

De asemenea, au fost ridicate cantități impunătoare de stupefiante, destinate realizării ulterioare, valoarea cărora se estimează la 8 milioane de lei. Potrivit poliției, suspecții au urmat cursuri de autoinstruire în Olanda, cu privire la cultivarea plantelor de marijuană.

Drept urmare a acțiunilor de urmărire penală, întreprinse de către polițiști și procurori, au fost reținute cinci persoane, cu vârsta cuprinsă între 24 și 26 ani, originari din raionul Fălești.

Procurorii urmează să solicite aplicarea unui arest preventiv pe un termen de 30 de zile, iar dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă să stea după gratii de la 7 la 15 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button