fbpx

video | Încă un flashmob la ședința CSM. Reprezentanții PPDA au intrat în sală cu „simbolul corupției moldovenești”

Ședința Consiliului Superior al Magistraturii a început cu un flashmob organizat de PAS și a continuat cu altul – organizat de Platforma DA. Membrii formațiunii au venit în fața instituției cu pungi negre.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult, doi dintre deputați – Alexandru Slusari și Dinu Plângău – au intrat în sala de ședință cu „simbolul corupției moldovenești”.

„Deputații au intrat în sala de ședințe unde se pune la cale „dezmățul” în justiție și le-au oferit celor prezenți acolo simbolul corupției moldovenești – kuliokul negru. Andrei Năstase a spus că predarea puterii în 2019 către Dodon ne costă prea mult și acesta trebuie oprit, iar partajarea funcțiilor, inclusiv în justiție, este inadmisibilă! Judecătorul Clima, care a anulat alegerile pentru Primăria capitalei în 2018, ar putea ajunge președinte al Curții de Apel, „clanul” său punând stăpânire pe justiția din RM în favoarea lui Dodon”, au spus cei de la PPDA.

În context, Năstase a mai anunțat că i-a cerut procurorului general, Alexandr Stoianoglo, să pornească urmărire penală în privința celor care au participat la anularea alegerilor din 2018.

Articole asemănătoare

Back to top button