fbpx

video | Ilan Șor spune că face mai puțină politică, dar rezolvă mai multe probleme ale cetățenilor

Ilan Șor se arată nemulțumit de felul în care se manifestă unii politicieni din Moldova, care „umblă cu vorbe goale prin Parlament” și spune că va continua să se ocupe de rezolvarea problemelor cetățenilor care l-au votat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un interviu pentru televiziunea locală din Orhei, Șor declară că politicienii uită pentru ce au fost aleși de cetățeni.

„Astăzi mulți dintre politicienii noștri umblă numai cu pălăvrăgeli și vorbe goale, care nu-i ajută cu nimic pe cetățeni”, a comentat primarul de Orhei, Ilan Șor.

Acesta a mai subliniat că formațiunea pe care o conduce a ales să facă mai puțină politică în Parlament și să se ocupe mai mult de problemele care îi preocupă pe oameni.

„Ne-am apucat din prima de zi de rezolvarea acelor probleme ale oamenilor pentru care ei ne-au votat. Pentru a le construi canalizare, drumuri, iluminare stradală, a le îmbunătăți situația economică a orașului nostru și a raionului în general și a celor două circumscripții. Continuu să mă ocup de rezolvarea problemele oamenilor și nu de politică”, a declarat Ilan Șor.

Cât despe activitatea sa în Parlament, acesta a menționat că nu va umbla „cu vorbe goale în comparație cu alții care umblă prin Parlament cu nasurile pe sus, dar cu capurile goale de idei. Eu voi munci pentru bunăstarea cetățenilor mei”, a dat asigurări Șor în timpul inspectării lucrărilor de construcție și conectare la apă și canalizare a peste 600 de orheieni.

Articole asemănătoare

Back to top button