fbpx

video | Ilan Șor, pe final de campanie: „Vom învinge pentru că suntem singurul partid care nu și-a mințit alegătorii”

Victoria Partidului Politic ȘOR la alegerile parlamentare de duminică va însemna victoria întregii țări și a fiecărui cetățean în parte. Declarația îi aparține lui Ilan Șor și a fost făcută pe final de campanie electorală în cadrul conferinței de presă susținută astăzi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ilan Șor s-a arătat convins că partidul pe care îl conduce va învinge la scrutinul de duminică, deoarece suntem singurul partid din istorie care nu și-a mințit alegătorii. Vom învinge pentru că suntem singurul partid care nu doar și-a îndeplinit programul, dar a făcut mai mult decât a promis”.

Totodată, el a arătat că victoria Partidului Politic ȘOR va însemna de fapt victoria fiecărui cetățean al Republicii Moldova.

„Dacă vom învinge noi, înseamnă că vor învinge oamenii și vor obține ceea ce așteaptă demult – viață de calitate, locuri de muncă în fabrici și uzine de stat, pentru că veniturile vor fi de câteva ori mai mari decât coșul minim de consum, pentru că în fiecare localitate vor fi instituții moderne de învățământ și sănătate, vor avea posibilitatea să revină acasă cei care au plecat, pentru că vom crea condiții de viață unde vor vrea să trăiască”, a mai adăugat Ilan Șor.

Tot în cadrul conferinței de presă, Ilan Șor a ținut să amintească că împreună cu echipa sa din Orhei a demonstrat că poate face schimbări într-un timp scurt, lucru pe care este gata să-l facă pentru întreaga țară.

„Sunt gata să devin primarul întregii țări”, a declarat Ilan Șor, arătându-se convins de victoria partidului său la scrutinul parlamentar din 24 februarie.

Articole asemănătoare

Back to top button