fbpx

video | Ilan Șor, către Maia Sandu: „Plecați din funcție, dacă nu sunteți în stare să vă apucați de treabă”

Ilan Șor iese, din nou, la rampă. De această dată, parlamentarul i-a transmis un mesaj dur președintei Maia Sandu prin care a îndemnat-o să înainteze un candidat la funcția de premier al Republicii Moldova. În acelaști timp, Șor i-a sugerat „să plece din funcție, dacă nu este în stare să se apuce de treabă”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un mesaj video, postat pe pagina sa de Facebook, Șor a declarat că Republica Moldova se confruntă cu probleme grave, în timp ce, Maia Sandu își irosește timpul prin călătorii, a punctat politicianul.

„În Moldova, brusc s-au majorat prețurile pentru carburanți, fapt ce, în mod inevitabil, va duce la creșterea costului traiului zilnic. Lunar, în Moldova se îmbolnăvesc și mor oameni, iar discuțiile despre procesul de vaccinare se năruie. În acest răstimp, dvs. lunecați pe parchetele palatelor de la Kiev și Bruxelles, fără să fi adus vreun folos țării și cetățenilor. Vreau să vă amintesc că cetățenii Moldovei au ales un președinte care să rezolve problemele țării ce s-au acumulat, să-și îndeplinească promisiunile electorale, dar nu o broscuță călătoare, care își irosește timpul prin călătorii fără sens, peste hotare”, a spus Șor.

În același timp, Ilan Șor o îndeamnă pe Maia Sandu desemneze un candidat pentru  funcția de prim-ministru.

Se creează impresia că încă nu ați ieșit din campania electorală. Continuați să spuneți multe cuvinte frumoase și să lansați lozinci zgomotoase. Vă spun un secret. Alegerile s-au încheiat. Oricât de obsedată ați fi de ideea dizolvării Parlamentului, oricât ați vrea să cufundați țara într-o criză profundă, cu consecințe imprevizibile, în anarhie, sunteți obligată să-i propuneți Parlamentului un candidat pentru funcția de premier”, a declarat Șor.

 

Admit că printre cunoștințele dvs. nu este o persoană care să poată face față unei asemenea misiuni importante. Suntem deschiși pentru dialog. Nu vă jenați. Adresați-vă, vă vom ajuta. Doamna președinte Maia, este timpul să recunoașteți că nu vă mai aflați în opoziție. Principiul „cu cât e mai rău, cu atât e mai bine” poate fi considerat acceptabil doar pentru un opozant. Ori munciți și identificați soluții pentru depășirea multiplelor crize în care s-a pomenit Moldova, sau plecați din funcție și nu mai țineți ostatic populația țării!”, a adăugat Șor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button