fbpx

video | I s-ar fi oferit droguri pentru partide de sex. O minoră, exploatată de administratorul unui hotel și prietenii lui

O minoră de la sudul Moldovei ar fi fost exploatată sexual de o tânără de 21 de ani din Rîșcani și administratorul unui hotel din capitală. Adolescenta de 17 ani ar fi fost recrutată de suspectă prin intermediul rețelelor de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Profitând de faptul că tânăra face parte dintr-o familie social-vulnerabilă, suspecta i-ar fi propus să locuiască cu ea în apartament, fără nici o obligație. Ulterior, însă, aceasta ar fi determinat-o să presteze servicii sexuale contra plată clienților identificați prin intermediul site-urilor de anunțuri.

Pentru fiecare act sexual, femeia ar fi primit de la clienți între 500 și 800 de lei, minora deservind până la șapte clienți zilnic. Pe 4 martie, presupusa organizatoare a speluncii a fost reținută. În urma cooperării cu autoritățile a fost identificat și un complice al acesteia care s-a dovedit a fi administratorul unui hotel din Chișinău. Acesta ar fi aprovizionat bănuita și minora cu droguri, iar în schimbul lor el și prietenii săi beneficiau de servicii sexuale.

În urma percheziției efectuate, în hotelul în care locuiește bărbatul au fost depistate și ridicate un pistol cu gaz, fără permis, un cartuș de vânătoare, inscripții de ciornă care reflectă activitatea economică practicată în perioada pandemiei, 1150 de euro, 500 de dolari, 500 de lire sterline și 15.300 de lei nereflectați în evidența contabilă, telefonul mobil și notebook-ul suspectului.

Dacă vina bănuiților va fi demonstrată, aceștia riscă până la 20 de ani de pușcărie. Oamenii legii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în acest caz, precum și identificarea altor tinere recrutate de către suspecți.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button