fbpx

video | I-au adus de mâncare și produse de igienă. Mai mulți membri ACUM, în vizită la Gheorghe Petic la penitenciarul din Rezina

Mai mulți membri ai blocului ACUM, în frunte cu liderul PPDA, Andrei Năstase, au venit să-l viziteze pe Gheorghe Petic, la penitenciarul din Rezina. Aceștia spun că au decis să afle care este starea de sănătate a colegului lor, căruia i-au adus produse alimentare, de igienă, dar și mai multe ziare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Se pare că vizita nu are succesul pe care și l-au dorit cei de la ACUM. Administrația închisorii nu i-a lăsat să intre, argumentând că astăzi este zi sanitară. Mai mult decât atât, paznicii spun că nu se permite transmiterea coletelor. Pe de altă parte, în timp ce membrii ACUM se aflau la intrarea în penitenciar, pachetele aduse de alte persoane pentru deținuți au fost acceptate.

Menționăm că Gheorghe Petic a fost reținut anul trecut, în luna octombrie, fiind suspectat că ar fi violat o femeie. De asemenea, procurorii cer ca fostul vameș să fie condamnat la patru ani de detenție și să plătească o amendă de 650 de unități contravenționale și 65.000 de lei, cheltuieli judiciare.

Articole asemănătoare

Back to top button