fbpx

video | Halep, întâmpinată cu mult fast la Constanța. Și-a prezentat trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz supraetajat

Simona Halep, care a ieșit învingătoare în finala de la Wimbledon, biruind-o pe legenda tenisului american, Serena Williams, a fost întâmpinată cu mult fast în Constanța.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tenismena și-a prezentat trofeul în fața constănțenilor și a turiștilor, la bordul unui autobuz supraetajat, la fel cum se întâmplă și în cazul altor evenimente majore, precum câștigarea Ligii Campionilor, a Cupei Mondiale la fotbal sau a titlului NBA în Statele Unite.

În cadrul ceremoniei, care a avut loc în Piața Ovidiu, tânăra Mara Berechet a cântat imnul României, alături de toţi oamenii din piaţă, în onoarea Simonei Halep.

Tenismena română le-a mulțumit oamenilor din Constanța, antrenorilor săi și familiei, spunând că la evenimentul de astăzi are un invitat special – nepoțica ei.

„Sunt foarte emoţionată că au venit atâţia oameni să vadă acest trofeu. Drumul nu a fost uşor. Toţi copiii să creadă în ei, să creadă că nimic nu este imposibil, vă mulţumesc că sunteţi alături de mine”, a declarat Halep, care şi-a luat în braţe nepoţica de trei ani, Tania.

Evenimentul organizat de Primăria Constanța, a debutat la ora 17:00, la Sala Sporturilor, acolo unde a și fost îmbarcarea sportivei în autobuzul supraetajat. Acesta a circulat pe traseul bulevardul Tomis, Termele Romane – bulevardul Regina Elisabeta – Piaţa Ovidiu.

Totodată, la ora 17.00 în Piața Ovidiu a început un concert susținut de Ştefan Ştiucă & The Mob, iar de la ora 17:30 Simona Halep a urcat pe scenă, unde a avut parte de surprize plăcute.

Miercuri, Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională din Bucureşti, în fața a 20.000 de oameni.

Articole asemănătoare

Back to top button